Thalia, vreau VIVA! Tour in Romania!

via

Click here for the English version.

Houston, Los Angeles, Chicago, New York, Mexico City… Romania?

As fi foarte incantata daca Thalia ar adauga Romania pe harta turneului ei VIVA!, nu neaparat orasul meu (desi asta ar fi si mai grozav) ci doar TARA mea. Inteleg, fiecare fan vrea asta, mai ales dupa lunga pauza dintre HVT si acest turneu, de aceea prezint aici cateva argumente in favoarea dorintei mele.

 • Orasul meu are un teatru minunat, construit intre anii 1904-1906, cu o capacitate de 1000 de locuri, fiind locatia perfecta pentru turneul ei.

via

La fel si Sala Palatului din Bucuresti:

via

 • Thalia e cea mai iubita actrita si cantareata Mexicana din tara mea… si nu ma refer doar la prezent, acest lucru se intampla de mai bine de 15 ani, inca de cand telenovelele ei au inceput sa fie difuzate in Romania.
 • Chiar si in ziua de azi, Thalia beneficiaza de atentia presei, noi articole despre ea apar des, indiferent daca sunt doar subiecte de tabloid sau altele mult mai importante.
 • Thalia are doua fan cluburi oficiale aici, MDC Romania (cu MDC Bucharest ca sediu separat) care e activ inca din anii ‘90, si Thalia Forever, mai recent – dovada ca numarul fanilor creste pe zi ce trece, sa nu mai vorbim de alte bloguri si pagini dedicate ei (ca de exemplu al meu sau cele administrate de @thaliaesmivida)
 • Revenind la telenovele, la fel ca in Mexic sau Brazilia, telenovelele ei sunt pana in ziua de azi prezente in grilele de programe ale televiziunilor, care le redifuzeaza din cand in cand.
 • Nu ar fi prima data cand o astfel de posibilitate este luata in calcul, in 2005 au fost zvonuri intemeiate care sustineau ca Thalia fusese invitata sa concerteze pe scena unuia din cele mai renumite festivaluri de muzica din Romania, Cerbul de Aur. Bineinteles, fanii ei au fost mai mult ca incantati sperand s-o vada intr-un concert.
 • In incheiere, in ciuda faptului ca nu contam pe sustinerea unei case de discuri, putem totusi sa achizitionam albumele Thaliei prin intermediul magazinelor online, ca de exemplu NicheRecords, MediaZoo sau eMag. Acest lucru nu s-ar intampla daca oamenii nu le-ar cere.

Sunt sigura ca sunt multe alte motive pentru care Thalia ar trebui sa vina in Romania cu VIVA! Tour, si sunt constienta de realitatea aspra, stiu ca aceasta decizie nu ii corespunde doar ei, din moment ce organizatorii de evenimente din tara mea ar trebui sa fie cei care s-o invite, dar in caz ca ea sau acestia vor citi aceasta postare, ar trebui sa ia ideea in considerare si s-o transforme in realitate!

Pentru ceilalti fani din Romania, daca cititi asta si aveti mai multe motive pentru care credeti ca Thalia ar trebui sa ne viziteze tara, lasati un comentariu si dati mai departe post-ul!

Va multumesc!

Advertisements

10 Comments (+add yours?)

 1. Trackback: Fan Club Oficial, "Thalia Forever" Romania
 2. ana maria
  Mar 04, 2013 @ 18:27:44

  doamne cred ca ar fii un vis ındeplinit realitate aşteptand-o cred k de cand aveam aprox ıntre 6 şi 8 anii..o iubesc enorm de mult
  mi aş dori atata de mult sa o vad macar o data ın viata

  Reply

 3. AUngureanu Alexandru
  Mar 13, 2013 @ 13:47:21

  Ar fi super daca ar veni da normal ca vreau sa vina

  Reply

 4. ioanajustme
  Mar 24, 2013 @ 15:27:36

  ati reusit sa comunicati vreodata cu thalia pe twitter?

  Reply

  • anamariao7
   Mar 24, 2013 @ 17:58:40

   da, de multe ori 🙂 ma urmareste pe contul personal (@anamaria_o7) de aproape 3 ani, mi-a trimis mesaje private de-a lungul timpului, imi citeste si blogul din cand in cand, de exemplu https://twitter.com/thalia/statuses/156812389856194560 suntem mai multi fani din Romania in contact cu ea pe Twitter 🙂

   Reply

   • ioanajustme
    Mar 24, 2013 @ 19:09:11

    si stii cumva unde as putea sa-i trimit un mesaj?

   • ioanajustme
    Mar 24, 2013 @ 19:09:40

    si stii cumva unde as putea sa-i trimit un mesaj?

   • anamariao7
    Mar 24, 2013 @ 22:58:08

    paaaai… daca ai cont pe Twitter ii poti scrie https://twitter.com/thalia doar ca e un mesaj public care o sa se piarda printre cele ale altor mii de fani care ii scriu zilnic, in fiecare ora, in fiecare minut :)) dar la fel poti face si tu 😀 in schimb ca sa-i trimiti unul privat trebuie sa te urmareasca intai…

   • ioanajustme
    Mar 25, 2013 @ 18:44:33

    Tie iti rapundea la inceput,adica inainte de a-ti da folllow?

   • anamariao7
    Mar 25, 2013 @ 19:17:28

    hmmm, pai mi-a dat follow dupa vreo 3 luni de cand eu ii dadusem ei si nu ii scriam foarte des, nu mai stiu daca mi-a raspuns inainte… chiar dupa ce mi-a dat follow mi-a raspuns la vreo 2 mesaje private si de atunci mi-a mai raspuns la unele tweet-uri, alteori le punea la Favorites, alteori imi raspundea prin mesaj privat, dar cum ziceam, asta pe parcursul a 3 ani. sincer nu a contat foarte mult ca mi-a dat follow, atata ca ii pot trimite mesaje private si spera ca le citeste, dar cand ii scrie atata lume zilnic, public, e mai mult chestiune de noroc… bine, are ea cativa favoriti pe care ii citeste mai usor, pentru restul e noroc 😀 sunt unii care ii scriu zilnic si nu ii urmareste nici nu le raspunde, in schimb sunt altii care de-abia i-au scris un tweet, doua, si le raspunde sau le da follow imediat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: